Logius Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
 

Virtuele roadshow digitale Toegankelijkheid

Voldoet jouw organisatie al aan de wettelijke verplichting voor digitale toegankelijkheid? Logius en BZK organiseren in juni en juli een virtuele roadshow DigiToegankelijk. Je kunt diverse webinars volgen met advies en praktische uitleg over een goede aanpak voor digitale toegankelijkheid en hoe te voldoen aan de wettelijke verplichting. Schrijf je hieronder in! Meer informatie over deze webinars volgt binnenkort op onze website.

Programma
Digitale toegankelijkheid is veel meer een organisatorische dan een technische uitdaging. In verschillende webinars leggen we uit wat de wettelijke verplichting betekent en wat uw organisatie kan doen om dit goed te implementeren en aan de verplichting te voldoen. We staan stil bij het maken van een goede toegankelijkheidsverklaring via de invulassistent. Een aantal gastsprekers geven praktische tips over het inrichten van je organisatie en hoe jij jouw websites het beste kan testen.

Data en onderwerpen

De webinars vinden elke dinsdag van 13.00-14.00 uur plaats vanaf 9 juni en de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat houdt de wettelijke verplichting in en hoe pak ik het aan?

  • Hoe een toegankelijkheidsverklaring opstellen via de invulassistent?

  • Hoe richt ik mijn organisatie in; wie doet wat?

  • Wat houdt de toegankelijkheidsnorm in? Uitleg van de technische eisen

  • Hoe test ik mijn websites?  

Voor vragen kun je contact opnemen via het contactformulier op onze website.

Aanmelden

Update 08-06-2020 (14:53u): Alle webinars zijn op dit moment volgeboekt. We hebben het maximum van 200 deelnemers per sessie bereikt. Wil je toch op alternatieve wijze nog deelnemen aan het webinar? Kijk dan op de onderstaande tijden op de webpagina: DigiToegankelijk.nl/nieuws/virtuele-roadshow-digitale-toegankelijkheid Vlak voor livegang publiceren we op die pagina een link waarmee je de livestream via Youtube kunt volgen.
 *
naam@bedrijf.nl
 
 
...